Hjelp, det er ferie!

 "Det ligger så uendelig mye forventninger til ferien.  Alt skal være så lystig og lett. Så kommer disse ukene da..så rommer de kanskje mye stress, uro, krangling, ulike forventninger og ønsker. Som foreldre og partner forsøker man så godt man kan å holde hodet over vannet, humøret oppe og prøver å overbevise seg selv om at  "I’m fine"  

 

Jeg vet at mange føler på det samme, som hun som sendte dette hjertesukket til meg.

- Dere tenker at i år skal ferien bli annerledes, men allerede i bilen begynner frustrasjonen å koke. Misforståelsene i forkant ender i konflikt like før dere skal dra. Ungene går i tottene på hverandre, og ferieidyllen forsvant allerede før den kom. Det trenger ikke være slik.

 
JA til glade barn, senka skuldre og gode stunder sammen!

Hva er en god sommer for dere?

Hadde det ikke vært deilig om dere virkelig kunne slappe av i sommer? Føle den gode stemningen. Kjenne på flørten, være nær.  Småprate, le, nyte god mat og drikke. Ha gøye opplevelser sammen.

Finværet kan vi ikke love dere, men med Partolken "tett på" gjennom ferien har dere de beste forutsetningene til å ta vare på (og skape) det gode mellom dere to og få hele familien til å trives.

Start dagen med  kaffikoppen og en liten peptalk fra Partolken

- som hjelper deg til å ta konkrete steg for å lage ferien du ønsker deg

Ferieforsikringen

Hver morgen i14 dager får du en peptalk som gir deg fokus og konkret tips til action som "setter igang hjertepumpa i en ny rytme" mellom dere to. 3-5 minutters video som gir nøkler til å forstå hverandre, at begge to kjenner friheten til å være seg selv - og ta action for å trives sammen.

 

 

START NÅ

NYHET! Hvordan forstå de forskjellige barna

Denne videopakken gir deg nye oppdagelser og et effektfullt verktøy til å forstå de forskjellige barna og hvordan legge til rett for blomstring for hver enkelt:

  • Hva trenger hver av dem for å være trygg og glad - og frigjøre potensialet i hele familien

  • Hvem dere som voksne blir imøte med barna - og motsatt

VENTELISTE

"Jeg kom over en video av Partolken på facebook akkurat i det vi forberedte oss på siste ferien sammen før vi skulle separeres.

Men istedetfor at det ble siste ferien sammen ble det til tidenes beste ferie ever - og en ny start sammen. Veldig takknemlig!"

Bjørnar

Dette er for deg som...

  • ønsker en glad familie sammen 
  • er villig til å teste ut noe nytt
  • vil unngå kjærestekollapsen i ferien
  • drømmer om en harmonisk ferie 
  • ønsker å lade opp batteriene
JA, dette vil jeg ha!
Så fint at du er her

Hvem er Partolken?

Maria Mork heter jeg. Etablerer og utvikler av Partolken. Gift på 19 året, og mamma til 3 barn på 7, 13 og straks 16 år.

Det blir sagt om meg at jeg har en genuin evne til å tolke til forståelse, og formidle nøkler som frigjør potensiale i relasjoner.

For mange har dette blitt til en ny start sammen enda det har sett helt håpløst ut.

Jeg har utdanning og erfaring innen barnevern, veiledning og coaching, og er sertifisert i persolog® personfaktormodell, et svært effektfull og avgjørende verktøy i Partolkingen.

Siden 2010 har jeg jobbet med par både online og face to face, gjennom kurs og foredrag.
Jeg har utviklet en egen partolkingsmetodikk som gjør prosessen praktisk, forståelig og frigjørende.

Jeg er ofte å se og høre i NRK radio, riksdekkende aviser, blader og magasiner, og har flere ganger vært gjest i God Morgen Norge på Tv2.

"Det er vanskelig å sette ord på hva Maria har betydd for oss. Ikke bare har hun vist oss hvordan vi kan forstå hverandre bedre, men også hvordan vi kan forstå og kommunisere bedre med barna.

Maria har en unik forståelsesevne for oss voksne, både som individ og par, men har også en enorm kunnskap om barn og deres følelser. At vi har lært å forstå barna våre bedre har vært helt avgjørende for vår fremtid som par."

Silje

 

 

 

 

 

 

 

 "Vi hadde en vanskelig helg, og ting tårnet seg opp for oss som par, og ting så veldig vanskelig ut. Det var ikke lett å se fremover lengre etter flere år med opp og ned turer der vi følte oss litt fastkjørt og ikke helt så en vei ut i fellesskap.

Min Kjære spurte meg om jeg kunne tenke meg å se en video sammen med henne...
Jeg sa ja, og vi startet med dag 1 og jobbet oss gjennom en uke, og ble truffet langt inn i hjertet av det som du kom med i disse videoene. En kunne tro det var oss du refererte til...!!"

Tor Andre

Kom igang nå!

Ønsker du en sommer med latter, nærhet og senka skuldre?

Et lite grep hver dag utgjør forskjellen!

Ferieforsikringens Hjertestarter

Kr. 970,-

En betaling

Bestill nå

Jeg vil stå på venteliste for å få videopakken "Forstå de forskjellige barna"

Tom Rune & Monika

Jeg er fasinert av at bare det å bli bevisstgjort på at det helt enkle kan gi store forandringer. Bare å skjønne at man må forstå, lytte mer enn å prate, samt å skjønne at vi alle har forskjellige behov og forventninger gir meg en god porsjon selvtillit og starter noe i meg 😊

Partolken har spilt meg bedre her – jeg er ikke i 1. divisjon enda, men øvelse gir mester 😊 

Jeg tror alle å enhver kunne trengt «oppstarts-prat» i feriemodus – på morgenen. Sørge for å finne frem fargestifter slik at arket fylles med «fine farger». Mulig de kan bli litt krøllete eller få noen «kaffi flekker» i løpet av dagen, men å vite da at man har et verktøy som nullstiller oss – ALLE – og gjør ferien til det man så veldig ønsket den skulle bli. – Det er HÅP og det gjør bekymringene for det motsatte blir mye mindre.

Det at vi er med begge to, men kan gjøre det i hvert vår tempo merker vi at det skjer en forvandling til det bedre mellom oss. Nøkler som løser litt opp i det fastlåste på en måte. Dette anbefales og vi er svært takknemlig for Maria Mork og hennes klokskap og veiledning, på en helt naturlig og ufarlig måte. Unn dere dette. Det gir ekte verdi, lavere skuldre og mindre magesår 😂

En GOD SOMMER legger grunnlaget for EN GOD HØST

 

 

 

Gjør sommeren beste investering